Portfolio

Zakelijke fotografie


Zakelijke fotografie met natuurlijk licht die je bedrijf weergeven met de frisse, spontane en kleurrijke foto’s die je van me gewend bent

Ik heb ruime ervaring met website fotografie, fotografie voor magazines en branding fotografie.

Ik maak foto’s die jouw bedrijf of evenement laten zien zoals je dat graag wil. Origineel, kleurrijk en met de natuurlijke sfeer die kenmerkend is voor mijn fotografie. Ik maak alle (profiel)foto’s met natuurlijk licht. Ik heb lichtsterke objectieven en camera’s tot mijn beschikking om in de meest moeilijke lichtomstandigheden mooie foto’s te kunnen maken. Laat mijn website je overtuigen van mijn toegevoegde waarde voor jouw project.

** Ik fotografeer alleen mensen; documentair, geposeerd of  (geregisseerd) spontaan**

Een greep uit de bedrijven en instanties waar ik de zakelijke fotografie voor heb verzorgd:

Van Gogh Museum, NOVU (Baarn), Chagall Research Centre Wuyt (Amsterdam), Gemeente Amsterdam (MUG magazine), Besstrade (Lelystad), Triade-Vitree (Lelystad), Museum Elburg, Plants Nouveau (Mobile, Alabama, Verenigde Staten), Natasja Bijl (Lelystad), BW- Oost (Doetinchem), Small Steps (Amsterdam), Rijkswaterstaat (Lelystad), JOP (Utrecht), Hectas Facility Services (Arnhem), Gasned (Tilburg), Hakuna Matata (Lelystad), Flow (Almere), Tij Communicatie (Amsterdam), Reach! (Oosterhout), Kidsweek (Amsterdam), Vision Forward (Zeewolde), Mamalogisch (Hilversum), Albertine Coaching (Oirlo), Jij en ik op weg (Joure), Claudia van Ombergen (Winterswijk), Two Sparkle Photography (Apeldoorn), Yoga Nerini (Arnhem), Vrouwengeneeskunde.nl (Utrecht), Kirsten Nijhuis (Hilversum), In levende Lijve (Culemborg), Illa Wolters Lifecoaching (Zwijndrecht), Triple-R (Anrhem), Jeanette Rijs (Bakhuizen), SPEL Gooi en Vechtstreek (Hilversum), Inner Power Circle (Hoorn), Nordic Kings (Förslöv, Zweden), De LelyMakelaardij (Almere), BMiddle.NL (Nijmegen), Esli Jongen (Utrecht), Marian Sterke (Utrecht), Aedes (Den Haag), Didactief (Amsterdam)

Tarieven


Voor zakelijke fotografie kun je een offerte aanvragen via info@brendaroos.nl

Je krijgt gebruiksrecht van de foto’s voor de afgesproken doeleinden. Voor opdrachten van halve/hele dagen spreken we een projectprijs af.

Voor Personal Branding Fotoshoots bied ik 2 pakketten aan. Lees meer over het creëren van een veelzijdige beeldbank voor jouw bedrijf en de tarieven.

Print Media

Publicaties


Scroll voor voorbeelden | of klik op afbeelding

Bekijk hieronder de diverse zakelijke fotografie reportages

 • "Ontzettend blij met de mooie foto's die Brenda heeft gemaakt tijdens onze foto shoot op de Posbank. Een prachtige locatie en ik voelde me erg op mijn gemak gesteld. Het resultaat spreekt voor zich. Prachtig <3 !"
   Nerini
  Nerini
  Posbank, Rheden
 • "Wat een fijne shoot was dit! Een prachtige locatie en heel gewaagd tegen de zon in! Het gouden uurtje bij zonsondergang. Mijn foto's zijn voor mijn website en ik straal gewoon! Fijn als je ziet dat je als jezelf op de kiek staat. dank je wel!"
  Natasja Bijl
  Natasja Bijl
  Hanneke's Pluktuin
  -
  Hanneke's Pluktuin
 • Afgelopen donderdag 15 september heb ik mijn verjaardagskado ingewisseld bij Brenda Roos. Een fantastische persoonlijke fotoshoot op mijn praktijklocatie van Hakuna Matata Yoga en Coaching en op de dijk voorbij de Houtribsluis. Door de losse benadering van Brenda was ik totaal niet meer met mijn overgewicht bezig en daardoor werden de foto's heel spontaan. Dankjewel Brenda voor deze geweldige shoot en het fijne contact.
  Hakuna Matata
  Hakuna Matata
  Lelystad
 • Brenda is echt een vakvrouw! Ze weet het buitenlicht perfect te gebruiken voor de meest gave foto’s. Brenda is een rustig en relax persoon die niet alleen gemakkelijk in contact is met volwassen maar ook met kinderen. Wil je echt gave foto’s die natuurlijk en authentiek zijn dan boek je Brenda!!
  Claudia van Ombergen
  Claudia van Ombergen
  -
  Posbank
 • Lieve Brenda, wat ben ik ontzettend blij met jou. Ik ben nogal kritisch noot wat betreft fotografie en vind niet snel iets mooi ☺️. Toen ik na vele websites te hebben bekeken jouw website tegenkwam wist ik dit is de vrouw! Dit past helemaal bij mij en heb je direct gebeld om je te vragen voor de aankondigingsshoot van mijn zwangerschap en inmiddels hebben we al een aantal shoots erop zitten. Ik hou niet van settings of een perfect plaatje schieten, authentieke foto’s laten zich niet regisseren de mooiste beelden ontstaan. Jij weet dit perfect te vangen in beeld en neemt alle tijd. Dankjewel voor de prachtige foto’s. Ik wens heel veel leuke mensen jouw expertise en creativiteit toe. You rock! Liefs, Annelies
  Annelies Mulder, Mamalogisch
  Annelies Mulder, Mamalogisch
  -
  Hannekes Pluktuin
 • Voor mijn website en social media wilde ik graag professionele foto's in de natuur. De foto's van die Brenda in haar portfolio heeft spraken me meteen aan. Vooraf heb ik aangegeven wat ik graag voor foto's wilde. Zowel in het bos en als foto's met bloemen, omdat dat helemaal past bij wat ik met mijn bedrijf en visie wil uitstralen. Dat kon allemaal.
  Vanaf het eerste moment dat ik Brenda ontmoette, voelde ik me op mijn gemak bij haar. Dat straalt er ook vanaf op de foto's. Helaas begon het te regenen voordat we naar de pluktuin konden voor de bloemen-shoot. Gelukkig had Brenda de volgende dag nog ruimte om foto's te maken in de pluktuin. Dat was echt de kers op de taart. Met alle foto's ben ik zo enorm blij!!! Dus wil je prachtige foto's van jezelf bij natuurlijk licht in een bos- of bloemrijke omgeving, ga dan naar Brenda!??
  Trisha Van Isselmuden
  Trisha Van Isselmuden
  Zandverstuiving de Zoom en Hanneke
 • Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde Super fijne ervaring. Lieve vrouw en prachtige foto's!
  Jeannette Rijs
  Jeannette Rijs
  -
 • ? Dankbaar hoe puzzelstukjes mooi in elkaar vallen
  Vorige week had ik samen met mijn man Peter Michel een fotoshoot voor onze beide bedrijven. Het was tijd voor foto’s die passen bij waar wij zelf nu staan en die passen bij onze getransformeerde bedrijven. We hadden al een fotograaf op het oog die vorig jaar onze gezinsshoot had gedaan en echt geweldig resultaat had geleverd. Ook voor deze zakelijke shoot kozen we weer voor Brenda Roos Fotografie om ons buiten in de natuur vast te laten leggen.
  Begin dit jaar hadden we de afspraak al gemaakt voor eind maart. Het werd vier keer scheepsrecht, omdat het weer het daarvoor niet toeliet. Op maandag 19 april vielen alle puzzelstukjes samen. Het weer – en voor mij niet onbelangrijk de temperatuur - was ons toen gunstig gezind. De locatie, de Woestijn op de Veluwe, was echt een hele toffe plek en ook de energie was goed. Het voelde dat alle puzzelstukjes precies op de goede plek vielen en dat allemaal als vanzelfsprekend.
  De fotoshoot was een feestje om te doen! Ik ben heel blij met en dankbaar voor het resultaat dat we diezelfde week nog hebben ontvangen. Het gemak van het ondernemen in 5D en hoe alle puzzelstukjes mooi samenvallen zijn heerlijk om te ervaren en gun ik jou ook! ?
  Mieke Boots
  Mieke Boots
  -
  Inner Power Circle
 • Ik wil je nogmaals bedanken voor de geweldige fotoshoot. Ik heb het als erg gezellig en prettig ervaren. Ik ben totaal niet iemand die graag op de foto gaat, maar jij gaf fijne aanwijzingen en gaf mij ook wel weer vertrouwen dat het goed zou komen. De foto's zijn prachtig geworden. Zo natuurlijk en mooi met de imperfecties van mij die gewoon bij mij horen. Echt knap gedaan!! Heb meteen mijn profielfoto's op FB veranderd en kijk eens wat een reacties... daar kan geen dure advertentie tegenop. Dus Brenda, heel erg bedankt voor de fijne shoot en prachtige foto's en hopelijk komen we elkaar weer ergens tegen.
  Warme groet Helen💕
  Helen van der Pol
  Helen van der Pol
  Lelystad
  -
  Enkineo-In Balans
 • Voor mijn website en de socials had ik een beeldbank nodig. Half oktober stond de fotoshoot gepland om 16:00 uur. Van tevoren nagedacht over lichtere bovenkleding, styling en locaties. Ik wilde echt als mezelf op de foto: spontaan, warm en authentiek. Meerdere disciplines (coaching, klankschalen en schrijver) mochten in beeld uitgedrukt worden. Zodra Brenda Roos de deur binnenliep, viel alle geregel van me af. Ik genoot ervan dat ze mij zo goed aanvoelde. Dat ze snapte welke beelden ik wilde en welke uitstraling. De afstemming vooraf was al fijn geweest. In het bos, op de hei, bij de bosvijver en met modellen, ik voelde me heel erg op mijn gemak. Volgens mij zie je dit plezier en deze ontspanning terug in de prachtige natuurlijke beelden. In 2,5 uur was alles klaar en ik krijg zeer veel lovende reacties op mijn foto's. Brenda, dank je wel X
  Puur Carry
  Puur Carry
  Arnhem
  -
  Puur Carry