Familie Fotoshoot


Een unieke ervaring voor de hele familie

“Photography is a way of feeling, of touching, of loving. What you have caught on film is captured forever…it remembers little things, long after you have forgotten everything.”
― Aaron Siskind

We plannen samen een ochtend, middag of liefst een avond op een locatie die jullie aanspreekt. Jullie vinden de plek mooi en fijn om met elkaar te zijn en ik bekijk of ik op die plek de foto’s kan maken die je van mij gewend bent. Ik kan natuurlijk ook een aantal locaties voorstellen waar ik graag fotografeer. We nemen de tijd voor de fotoshoot; er wordt wat gewandeld of we zoeken een mooi stekkie uit van waaruit we op diverse plekken foto’s gaan maken.

Kinderen kunnen lekker spelen en tussendoor hun gang gaan. Zo werken we samen toe naar een geslaagde fotoshoot. De ca. 1 tot 1,5 uur zal voor jullie een waardevolle herinnering zijn, die ook nog eens is vastgelegd op mooie foto’s!

Je ontvangt een reportage die bestaat uit een mix van geposeerde – en spontane foto’s. Als er een lach te zien is dan is die ook oprecht, net als andere emoties; ik portretteer jullie zoals jullie echt zijn.

De foto’s worden stuk voor stuk zorgvuldig bewerkt, geheel volgens de stijl die je terug ziet op mijn website. Er zit behoorlijk veel werk in deze nabewerking, vandaar dat ik maar 2 – 4 familie fotoshoots per week doe.

Wat zeggen klanten?

 • Wij hebben met ons gezin een super leuke en gezellige fotoshoot gehad met Brenda op de zandverstuiving bij Doornspijk. We voelden ons snel op ons gemak en de kinderen vonden het ook leuk. De foto's zijn heel mooi geworden en we zijn er erg blij mee!
  Rianne Korteling
  Rianne Korteling
  Zandverstuiving, Doornspijk
 • We zijn erg blij met het eindresultaat . Brenda is in staat om een ieder op zijn gemak te stellen en weet de juiste locatie om een mooie compositie te maken. Ze maakt spontane foto’s ook omdat ze blijft fotograferen tussendoor. Wat een bijzondere ervaring met deze vakvrouw.
  Danielle Udinga
  Danielle Udinga
  Lelystad
 • "Een hele fijne gezinsshoot gehad in het bos met Brenda! Ze is heel natuurlijk met de kinderen en creëert mooie fotomomenten zonder dat het geforceerd is. Relaxte sfeer, erg genoten en ontzettend mooie resultaten mogen ontvangen!"    
  Majel Pieterse
  Majel Pieterse
  Driebergen
 • Zoek je een fotografe die uitblinkt in natuurlijk licht, vrije foto’s in de natuur waar puurheid en vrijheid belangrijke uitgangspunten zijn, dan is Brenda Roos Fotografie een aanrader. Ook zakelijk erg mooi als je een natuurlijke, vrouwelijke uitstraling zoekt. Naast vakvrouw ook een heel prettig mens!
  Carry Maarse
  Carry Maarse
  Arnhem
 • "Nogmaals bedankt voor de prachtige en dierbare foto's die je van ons gezin op de heide hebt gemaakt. Heerlijk spontaan en ongedwongen. Onze zoon vond het ook erg leuk! Fijn hoe je snel je iedereen of het gemak stelt. Dit komt de foto's erg ten goede. Ook super hoe de communicatie vooraf en achteraf verliep. Snel, duidelijk, compleet. Echt top!"
  Anita, Ruud en Mart
  Anita, Ruud en Mart
  Posbank, Rheden
 • Wat een leuke shoot heb ik gehad met mijn jongste dochter! Die nieuwe camera van jou is echt top ?
  Nicolette Husman
  Nicolette Husman
  Lelystad
 • "In eerste instantie hadden we er een hard hoofd in, want ja het weer was niet geweldig. Toch maar vertrokken vanuit Friesland, op weg naar Lelystad. Maar tijdens de fotoshoot ging de zon schijnen! Het zijn prachtige foto's geworden. De fotoshoot verliep in een ontspannen sfeer, ik had helemaal niet het idee dat je voortdurend op een bepaalde manier most staan of kijken. Ik raad Brenda dan ook zeker aan."
  Henny Engelman
  Henny Engelman
  Lelystad
 • Wat hebben we genoten! ? Een bewuste keuze voor een shoot door Brenda op deze gewéldige locatie! Volop ónbetaalbare memories gemaakt met heel veel lol en een fotografe die heerlijk in alles "meeging" en zichzelf vást op bepaalde momenten heeft afgevraagd waar ze aan begonnen was maar vólop met ons meegenoot! Brenda, je hebt het zó super goed gedaan! Dank je wel voor je geduld en vakwerk! Je bent een oprechte aanrader!??
  Ann-Jeannette
  Ann-Jeannette
  Zandverstuiving, Doornspijk
 • "De perfecte plek en de perfecte foto's! Precies zoals ik ze wilde hebben. Niets is teveel voor Brenda. Ze steekt er al haar energie in om mooie foto's te nemen en dat is zeker op de foto's te zien. Zo krijg je ze zelf nooit! Kids vonden het ook een leuke ervaring, zeker op dit mooie plekje, waar zand en bomen elkaar afwisselen en kids zich hier blijven vermaken. Ook in de late uurtjes 😉 Op advies van Brenda de shoot 's avonds gedaan en zie het resultaat. Complimenten!"
  Irene
  Irene
  Zandverstuiving, Veluwe
 • ? Dankbaar hoe puzzelstukjes mooi in elkaar vallen
  Vorige week had ik samen met mijn man Peter Michel een fotoshoot voor onze beide bedrijven. Het was tijd voor foto’s die passen bij waar wij zelf nu staan en die passen bij onze getransformeerde bedrijven. We hadden al een fotograaf op het oog die vorig jaar onze gezinsshoot had gedaan en echt geweldig resultaat had geleverd. Ook voor deze zakelijke shoot kozen we weer voor Brenda Roos Fotografie om ons buiten in de natuur vast te laten leggen.
  Begin dit jaar hadden we de afspraak al gemaakt voor eind maart. Het werd vier keer scheepsrecht, omdat het weer het daarvoor niet toeliet. Op maandag 19 april vielen alle puzzelstukjes samen. Het weer – en voor mij niet onbelangrijk de temperatuur - was ons toen gunstig gezind. De locatie, de Woestijn op de Veluwe, was echt een hele toffe plek en ook de energie was goed. Het voelde dat alle puzzelstukjes precies op de goede plek vielen en dat allemaal als vanzelfsprekend.
  De fotoshoot was een feestje om te doen! Ik ben heel blij met en dankbaar voor het resultaat dat we diezelfde week nog hebben ontvangen. Het gemak van het ondernemen in 5D en hoe alle puzzelstukjes mooi samenvallen zijn heerlijk om te ervaren en gun ik jou ook! ?
  Mieke Boots
  Mieke Boots
  -
  Inner Power Circle
 • Beste Brenda,

  Wij hebben een geweldig leuke shoot op een toplocatie gehad met het gezin! Fijn dat je alle tijd voor ons nam en je ons op een manier hebt weten te fotograferen waarbij we helemaal onszelf konden zijn! Een hele mooie toevoeging aan een weekendje weg. Bedankt voor de mooie foto's en de geweldige service waar we met plezier naar terugkijken. Groetjes, Familie Dijkstra

  Familie Dijkstra
  Familie Dijkstra
  Zandverstuiving, Veluwe
 • Wat een leuke avond hebben we gehad tijdens de fotoshoot. Onze kinderen wilden vooral spelen en daar zijn prachtige foto's van gemaakt. De foto's geven precies de sfeer weer die er was. Ik zou Brenda aan iedereen aanraden als je een fotoshoot in de natuur wilt.
 • Wij wilden graag een ongedwongen familiefoto voor het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Dat is zeker gelukt door Brenda. Zij nam de tijd, wist de beste "fotoplekken" en dacht mee. Zo werd de fotoreportage een familie-uitje! TOP!!! Dank je wel Brenda! Ik zal je zeker aanbevelen!
  Erika Drijfhout
  Erika Drijfhout
  Zuigerplasbos
  -
  Lelystad
 • Genoten van de fotoshoot met Brenda! Ze neemt echt de tijd, het is heerlijk ongedwongen. Zelfs onze druktemaker Pip (de hond :-)) heeft ze mooi vast kunnen leggen. Heel blij met de foto's en we hebben er een mooi wandelgebied bij!
  Nicole Janssen
  Nicole Janssen
  -
  Fotoshoot in Doornspijk
 • Brenda took some lovely shots of our family on the beach this summer using some great ideas. She was very easy going, but professional and the pictures reflect the relaxed atmosphere. We would highly recommend hiring her for a photoshoot! Thanks again!
  Katherine Hogle
  Katherine Hogle
  -
  Egmond aan Zee
 • Hele fijne fotoshoot gehad! De foto’s zijn heel mooi geworden. Brenda stelt je op je gemak en helpt je met poses bedenken. De foto’s zijn bovenverwachting. Bedankt!Jiska Koopman
  Jiska Koopman
  Jiska Koopman
  -
  Renderklippen
 • Brenda is echt een vakvrouw! Ze weet het buitenlicht perfect te gebruiken voor de meest gave foto’s. Brenda is een rustig en relax persoon die niet alleen gemakkelijk in contact is met volwassen maar ook met kinderen. Wil je echt gave foto’s die natuurlijk en authentiek zijn dan boek je Brenda!!
  Claudia van Ombergen
  Claudia van Ombergen
  -
  Posbank
 • Wij hebben genoten van deze supershoot! Dat is ook echt wel terug te zien in de geweldige plaatjes... Dankjewel!
  Mariska van Vuure 
  Mariska van Vuure 
  belevenissenbos, Lelystad
 • Hier kunnen wij maar een woord plaatsen, WAUW. Brenda wat ben jij een lieve vrouw met vakkennis. Wij genieten nog iedere dag van de mooie foto's en kijken terug op een gezellig uitje, want dat was het!
  Sandra Kolk
  Sandra Kolk
  Belevenissenbos Lelystad
 • Wij hadden ter gelegenheid van mijn 70ste verjaardag een fotoshoot met kinderen en kleinkinderen bij de zandverstuiving in Hulshorst. Het was gewoon genieten...zo relaxed als Brenda aanwijzingen gaf, ons op een speelse manier met elkaar liet poseren en bijna ongemerkt foto’s maakte! Op een fijngevoelige, maar toch ook directe manier wist ze met iedereen om te gaan en het resultaat voor elkaar te krijgen wat ze beoogde! De fotoreportage was echt een cadeau! Prachtige foto’s, unieke momenten, een heel sfeervol geheel... We konden geen keuze maken en hebben uiteindelijk alles besteld. Ik heb er een mooi digitaal boek van gemaakt, wat regelmatig door ons allemaal bekeken wordt. Brenda, ik vind je een top-fotografe!
  Joke van Sliedregt
  Joke van Sliedregt
  Hulshorsterzand
 • Superleuke fotoshoot en prachtige foto's van Brenda, waar we heel erg blij mee zijn.
  Pim Schmitz
  Pim Schmitz
  Lelystad
 • Wij hebben een ontzettend leuke fotoshoot gehad! Het weer en de sfeer was super. Brenda zorgde voor een ontspannen sfeer, waarbij wij ons erg op ons gemak voelde. Ik ben zelf vrij kritisch als het gaat om foto's maar wij waren zeer verrast door het resultaat! Wat een goede fotograaf en geweldig mooie foto's, wauw! Ontzettend bedankt voor de leuke shoot en het prachtige resultaat Brenda!!
  Sue Walinga - de Schipper
  Sue Walinga - de Schipper
  Hulshorsterzand
 • Samen met mijn vriendinnen en mijn kinderen een hele ontspannen en leuke fotoshoot gehad op de posbank!! Brenda is een vakvrouw en iedereen voelde zich vrij bij haar!! Met het resultaat zijn we heel blij!!
  Jolanda Luimes
  Jolanda Luimes
  Posbank, Rheden


Leave a reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.