Brenda Roos


… Genieten, moeder, pijnboompitten, The Godfather, salades, ouwe hardrock, kunst, Star Wars, uitslapen, Italië, zonsondergang, kolonisten van Catan, zon, retrojurkjes, vriendinnen, vrouw, carpaccio, wijn, vakantie, tuin, liefde, veldbloemen, dochter, familie, katten, knuffelen, films, Disneyland Parijs, zwemmen, zus, photoshop & fotografie…

Brenda Roos Fotografie | Natuurlijk licht fotograaf | Lelystad & Veluwe

Natuurlijk licht

Fotograaf


Fotografie! Dagelijks ben ik er mee bezig. Is het niet met mijn ‘echte’ camera dan zeker met mijn telefoon. Ik maak veel kiekjes, vooral van mijn man, dochter & katten, gewoon om dierbare herinneringen vast te leggen. Ik heb een kunstgeschiedenis, kunstacademie en communicatie achtergrond. Daarbij speelde fotografie altijd een belangrijke rol. Ik ben nu al enkele jaren bezig als fulltime fotograaf en ik geniet volop!

Natuurlijk licht fotografie

Bij mij zie je geen stijve houdingen en nep-glimlachen voor een gekleurd wandje. Ik fotografeer mensen tijdens hun activiteiten, een wandeling of gezellig samenzijn. Het liefst buiten, ik zoek een mooie plek uit waar het licht goed is. Maar ook binnen fotografeer ik graag met aanwezig licht.
De sfeer van die momenten leg ik vast, als een blijvende en mooie herinnering. Ik neem de tijd voor jou zodat je helemaal ontspannen bent tijdens de shoot en op zeker moment misschien zelfs vergeet dat er een camera aanwezig is!


Na de fotoshoot

Reacties

Erika Drijfhout
Wij wilden graag een ongedwongen familiefoto voor het 50-jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Dat is zeker gelukt door Brenda. Zij nam de tijd, wist de beste "fotoplekken" en dacht mee. Zo werd de fotoreportage een familie-uitje! TOP!!! Dank je wel Brenda! Ik zal je zeker aanbevelen!

Erika Drijfhout
Zuigerplasbos
-
Lelystad
Jacobus de Boer - Adema
"Brenda is zo'n beetje de hele middag en het begin van de avond aanwezig geweest voor het maken van de foto's op de huwelijksdag van mijn vrouw en ik. Tijdens de voorbereidingen, de "staatsieportretten", de ceremonie en een gedeelte van het feest erna. Inmiddels hebben we de foto's toegestuurd gekregen en ik kan alleen maar zeggen..., bedankt Brenda. Je hebt ervoor gezorgd dat we een prachtige, blijvende herinnering hebben aan een prachtige, bijzondere dag. We zullen je zonder enige twijfel als fotograaf aanbevelen aan familie, vrienden en kennissen. Top dat je erbij was!"

Jacobus de Boer - Adema
Bantega, Friesland
Geert & Coby
We zijn heel blij met het eindresultaat. Als verjaardagscadeau had Coby deze loveshoot voor twee op de prachtige paarse heide gekregen. Het contact met Brenda was prettig. Ze mailde snel terug en niets was te gek voor haar. We hadden vooraf op Pinterest al leuke ideeën opgedaan. Geen enkel probleem voor Brenda. Ook toen we de foto's anders bewerkt wilden hebben na de tijd was dit geen enkel probleem voor haar. Kortom, we zijn heel blij met onze foto's en de flexibiliteit van Brenda haar kant. Bedankt Brenda!

Geert & Coby
Posbank
-
Rheden
 Nerini
"Ontzettend blij met de mooie foto's die Brenda heeft gemaakt tijdens onze foto shoot op de Posbank. Een prachtige locatie en ik voelde me erg op mijn gemak gesteld. Het resultaat spreekt voor zich. Prachtig <3 !"

Nerini
Posbank, Rheden
Natasja Bijl
"Wat een fijne shoot was dit! Een prachtige locatie en heel gewaagd tegen de zon in! Het gouden uurtje bij zonsondergang. Mijn foto's zijn voor mijn website en ik straal gewoon! Fijn als je ziet dat je als jezelf op de kiek staat. dank je wel!"

Natasja Bijl
Lelystad
Irene
"De perfecte plek en de perfecte foto's! Precies zoals ik ze wilde hebben. Niets is teveel voor Brenda. Ze steekt er al haar energie in om mooie foto's te nemen en dat is zeker op de foto's te zien. Zo krijg je ze zelf nooit! Kids vonden het ook een leuke ervaring, zeker op dit mooie plekje, waar zand en bomen elkaar afwisselen en kids zich hier blijven vermaken. Ook in de late uurtjes 😉 Op advies van Brenda de shoot 's avonds gedaan en zie het resultaat. Complimenten!"

Irene
Zandverstuiving, Veluwe
Daniëlle Pohlman-Venhuizen
We waren al bekend met het werk van Brenda Roos maar we werden toch weer super verrast met deze fotoshoot. De meiden hebben zich ook erg goed vermaakt tijdens de shoot. Het plezier straalt van de foto’s af. De foto’s gaan zeker een plaats in ons huis krijgen maar welke? Dilemma want we vinden ze allemaal prachtig! Brenda bedankt!

Daniëlle Pohlman-Venhuizen
Lelystad
Familiegeluk fotoreportages
Wij hebben ook enorm genoten van de shoot. De meiden vonden het heerlijk, de oudste wil binnenkort nog een keer 😉 zo leuk vond ze het. En de foto's zijn geweldig, die gaan een mooi plekje krijgen hier in huis. Bedankt Brenda voor de mooie foto's en voor de gezellige en ongedwongen fotoshoot.

Familiegeluk fotoreportages
Hulshorst
Dingeman & Joanne
Het was heerlijk om als net verloofd stel van deze prachtige omgeving te genieten, de resultaten zijn dan ook geweldig!! Om de mooiste foto voor op de kaart uit te kiezen was nog een hele uitdaging Het is de foto helemaal rechts bovenaan geworden Nogmaals super bedankt, Brenda!!

Dingeman & Joanne
Lelystad
Hakuna Matata
Afgelopen donderdag 15 september heb ik mijn verjaardagskado ingewisseld bij Brenda Roos. Een fantastische persoonlijke fotoshoot op mijn praktijklocatie van Hakuna Matata Yoga en Coaching en op de dijk voorbij de Houtribsluis. Door de losse benadering van Brenda was ik totaal niet meer met mijn overgewicht bezig en daardoor werden de foto's heel spontaan. Dankjewel Brenda voor deze geweldige shoot en het fijne contact.

Hakuna Matata
Lelystad