Fotograaf Dronten

NATUURLIJK LICHT FOTOGRAFIE

Welkom op mijn website! Ik ben Brenda Roos, fulltime portret fotograaf. Ik fotografeer mensen tijdens hun activiteiten, een wandeling of gezellig samenzijn. Het liefst buiten, ik zoek een mooie plek uit waar het licht goed is.

De sfeer van die momenten leg ik vast, als een blijvende en mooie herinnering. Ik neem de tijd voor jou zodat je helemaal ontspannen bent tijdens de shoot en op zeker moment misschien zelfs vergeet dat er een camera aanwezig is!

LOCATIE

We speken af op een locatie die we in overleg hebben besproken. In de Flevopolder ken ik genoeg mooie plekken, maar ik ga ook graag naar de Noord-Veluwe, waar we kunnen fotograferen op de heide en mooie zandverstuivingen. Je betaalt geen reiskosten voor locaties in de polder of op de Noord-Veluwe.

INVESTERING

Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Bekijk hier mijn tarieven.


Fotoshoots


Op mijn website kun je tal van fotoshoots bekijken. Ik laat je graag een compleet beeld zien van een fotoshoot, zodat je vooraf een goed beeld hebt van wat je kunt verwachten.

 • Beste Brenda,

  Wij hebben een geweldig leuke shoot op een toplocatie gehad met het gezin! Fijn dat je alle tijd voor ons nam en je ons op een manier hebt weten te fotograferen waarbij we helemaal onszelf konden zijn! Een hele mooie toevoeging aan een weekendje weg. Bedankt voor de mooie foto's en de geweldige service waar we met plezier naar terugkijken. Groetjes, Familie Dijkstra

  Familie Dijkstra
  Familie Dijkstra
  Zandverstuiving, Veluwe
 • Afgelopen donderdag 15 september heb ik mijn verjaardagskado ingewisseld bij Brenda Roos. Een fantastische persoonlijke fotoshoot op mijn praktijklocatie van Hakuna Matata Yoga en Coaching en op de dijk voorbij de Houtribsluis. Door de losse benadering van Brenda was ik totaal niet meer met mijn overgewicht bezig en daardoor werden de foto's heel spontaan. Dankjewel Brenda voor deze geweldige shoot en het fijne contact.
  Hakuna Matata
  Hakuna Matata
  Lelystad
 • Wij hebben ook enorm genoten van de shoot. De meiden vonden het heerlijk, de oudste wil binnenkort nog een keer 😉 zo leuk vond ze het. En de foto's zijn geweldig, die gaan een mooi plekje krijgen hier in huis. Bedankt Brenda voor de mooie foto's en voor de gezellige en ongedwongen fotoshoot.
  Familiegeluk fotoreportages
  Familiegeluk fotoreportages
  Hulshorst