Algemene Voorwaarden


Offerte

Tenzij anders overeengekomen, verliest de offerte haar geldigheid 30 dagen na de datum van verzending door de fotograaf.

Na akkoord van de offerte ontvang je een factuur voor de aanbetaling (€ 75). Hiermee is de afgesproken datum gereserveerd. Direct na de fotoshoot ontvang je een factuur voor het resterende bedrag. Na ontvangst betaling (uiterlijk 2 weken na de fotoshoot) ontvang je van mij de link naar jullie gallery op een afgeschermd gedeelte op mijn website. Binnen 4 weken geeft je aan welke bestanden je graag in HR wilt hebben. Je krijgt de bestanden aangeleverd via WeTransfer. Heb je langer nodig dan kan dit in overleg.

Voor de eventuele extra HR nabestellingen krijg je een aparte factuur.

Gebruik foto’s

Je gaat akkoord met het eventuele gebruik van foto’s door Brenda Roos Fotografie voor eigen commerciële/promotionele doeleinden zoals website, social media, fotowedstrijden of drukwerk. Wil je dit niet (of in beperkte mate), geen probleem, geef dit dan voor de fotoshoot in de offertefase aan.

Je krijgt het gebruikersrecht over de aangeschafte beelden. Dit recht is alleen van toepassing op privé gebruik van de beelden. De beelden mogen niet zonder mijn toestemming voor commerciële doeleinden worden gebruikt.

De digitale bestanden zullen tot 1 jaar na de shoot worden opgeslagen. Maak dus een back-up van je foto’s. Brenda Roos Fotografie is niet aansprakelijk voor de kwaliteit van fotoafdrukken bij goedkope aanbieders. Ik kan je voor alle fotoafdruk-technieken van goede adressen voorzien.

Slecht weer

Fotograaf bepaald wanneer het weer te slecht is om het gewenste resultaat te behalen voor een goede fotoshoot. Er wordt dan (kosteloos) binnen 2 weken een nieuwe datum geprikt. Als klant geen nieuwe datum wil afspreken kan hij geen aanspraak meer maken op de aanbetaling.

Annulering van de reportage

-Wegens ziekte klant: geen extra kosten maar er wordt wel meteen een nieuwe afspraak gemaakt.

-Binnen 48 uur voor de reportage zonder reden van ziekte of dergelijke wordt de aanbetaalde €75 in rekening gebracht.

-Bij het niet komen opdagen zonder afmelding dient u de volledige factuur te voldoen.

Beeldbewerking

Foto’s mogen niet bewerkt worden door iemand anders dan Brenda Roos Fotografie. Ik lever geen onbewerkte bestanden.

De foto’s mogen niet worden bewerkt en bijgesneden; wil je bijvoorbeeld een vierkant formaat van je portretfoto voor social media dan kun je dat bij mij aanvragen. Verwijder geen watermerken op foto’s voor social media en vermeld/tag bij plaatsing van foto’s zonder logo mijn naam bij de foto.

Basis beeldbewerking is bij de prijs inbegrepen, wil je foto’s geretoucheerd hebben dan wordt hier €15 per foto voor gerekend.

Trouwreportage

De reservering is definitief als 1/3 deel van het offertebedrag is overgemaakt. Een dag voor de bruiloft dien je 2/3 betaald te hebben en na de bruiloft het andere derde deel. Het trouwalbum wordt besteld bij de leverancier zodra het complete factuurbedrag is voldaan.

Brenda Roos Fotografie mei, 2018