Workshops

Workflow & Fotobewerking


In deze 1 op 1 workshop laat ik je mijn workflow zien, van RAW tot geëxporteerd bestand. Als je net begint dan kan ik je de basics leren, als je al een poosje foto’s bewerkt en wat meer wilt leren, of een andere manier van bewerken, dan is deze workshop misschien ook wel iets voor je!

Je kunt deze workshop het hele jaar door boeken op een maandag of op een vrijdag.

09.30-13.00 (3,5 uur)

Kosten € 195 excl. BTW

of

09.30-12.30 en 13.15-16.15 (6 uur)

Kosten € 295 excl. BTW


Meeloop Middag


Deze herfst en winter kun je op een aantal middagen met mij op pad gaan. We gaan 2,5 uur lang een model fotograferen. Ik laat je al mijn favoriete plekken zien. Hoe kijk ik naar het licht , waar plaats ik het model, welke aanwijzingen geef ik, welke camera-instelling gebruik ik, etc. Je komt thuis met veel mooie foto’s voor je portfolio.

De nadruk ligt op het fotograferen met tegenlicht als de zon schijnt. Als er geen zon is dan laat ik je zien hoe je toch mooi belichte foto’s krijgt. Natuurlijk gaan we ook voor het gouden uurtje om portretten met mooie lensflare of haze te maken.


DO, SEPTEMBER 5 18:00 - 20:15

Fotoverslag van de Workshop Paarse heide


Omdat de pluktuin niet vol genoeg stond hebben we de workshop – in overleg met de deelnemers – verplaatst naar de paarse heide. Daar hebben we deze 2 prachtige modellen Owen en Zoë gefotografeerd. Tot zonsondergang fotografeerden we tegen de zon in.